SOCIAL MEDIA HOUSE

by Ines Van Cauter

Diensten

Account beheer

Ontbreekt het jou of je medewerkers ook aan tijd? Inspiratie? Weet je niet goed hoe je op een goeie manier berichten kunt posten op jouw Facebook bedrijfspagina of Instagrampagina en zou je dit liever aan iemand anders overlaten? Wij helpen je met de content voor al je sociale media platformen. De mogelijkheid bestaat om met eigen inhoud te werken alsook met  beeldmateriaal ontworpen door Social Media House. Samen bouwen we naar een strategie op maat van uw onderneming.

Social media uitbesteden betekent:

 • Meer online zichtbaarheid
 • Het inspireren van jouw community met kwalitatieve inhoud en content
 • Het creën van een beeld van je bedrijf op sociale media. Zo onderscheidt jouw bedrijf zich van je concurrenten.
 • Meer verkeer naar je website. Dit zorgt voor kwalitatieve leads naar nieuwe, potentiële klanten.
 • Het creëren van extra naamsbekendheid en een goed e-reputatie voor jouw bedrijf.
 • Online customer support en service. Continue online communicatie en opvolging
 • Professionele en relevante content afgestemd op jouw doelgroep
 • Online adverteren en promoten
 • Tijdswinst
 • Ontzorging

Advies en begeleiding

Omdat elk bedrijf uniek is, bieden we naast onze algemene workshops ook persoonlijke begeleiding aan. We gaan op zoek naar een social media strategie die het meest doeltreffend is in jouw ondernemingsbranche. Welke content willen jou klanten zien? Hoe kan ik doelgericht gaan adverteren en promoten? Welk social media-kanaal is het meest effectief voor mijn onderneming? Wij stomen jou klaar om u bedrijf online te lanceren. Voor ondernemers met een drukke agenda, is dit de ideale oplossing. Social Media House geeft advies waar, wanneer en hoe lang u het wil. Reserveren kan per uur.

Workshops

Vooraleer je als onderneming aan de slag wilt gaan met social media marketing is het van belang  goed geïnformeerd te zijn over het nut en de werking ervan. Via een algemene workshop schetst Social Media House  de wereld van de digitale marketing. “Hoe kan je als onderneming optimaal gebruik maken van social media?”. Dit is de vraag die centraal staat.  Tijdens de workshop is er ook ruimte voor persoonlijke vragen. Volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Instagram for business
 • Facebook for business
 • Influencer marketing
 • Social branding
 • Content marketing

PR-services

Tegenwoordig hoor je meer en meer over influencer marketing. Maar wat houdt dat precies in? Wel, bij deze vorm van marketing werk je samen met “invloedrijke personen” die jouw merk, dienst of product in de kijker gaan zetten bij een specifieke doelgroep. Je schakelt de influencer in als brand ambassador. Het grote voordeel aan een influencer marketing is dat je een specifieke doelgroep van potentiele klanten bereikt op een snel tempo. Dit in tegenstelling tot de traditionele marketing die steeds minder grip heeft op consumenten. Via influencers beland je als onderneming waar je wilt zijn: in het hart van de aankoopbeslissing. Influencer marketing neemt de rol van massacommunicatie over. Social Media House brengt de juiste digital influencers samen met de juiste onderneming. Vraag gratis een offerte of afspraak aan!

Een giveaway organiseren via social media-kanalen is enorm populair. Op deze manier beloon je trouwe klanten en bereik je eveneens nieuwe potentiële klanten. Op een creatieve en vooral onrechtstreekse manier analyseer je de interesses van je klanten en brengen zij je onrechtstreeks nieuwe contacten aan. Belangrijk is dat deze online wedstrijd op een correcte manier verloopt en zich  houdt aan de policy van het desbetreffend social media-kanaal. Social Media House is de ideale partner voor het organiseren van een optimale online wedstrijd. Het organiseren van een giveaway kan je evenzeer combineren met influencer marketing. Vraag gratis een offerte of afspraak aan!